Beauty insiders med Malvina Isfan

Beauty insiders är ett format där vi träffar några av världens mest berömda makeupartister som ofta ses använda Sweeds produkter. Vi är vana att beundra deras arbete på avstånd, men Beauty insiders tar dig med på en exklusiv intervju där vi får ta del av deras favoritprodukter och skönhetstips.

Den här veckan har vi intervjuat fantastiska Malvina Isfan.
Välkommen till vår franstastiska värld med Sweed - trevlig läsning!

Namn: Malvina Isfan
Ålder: 33 år
Stad: Bukarest
Instagram: @malvina_isfan
 

Hur länge har du arbetat i branschen?

I sex år. Malvina använder ofta fransar och smink från Sweed när hon skapar sin magi!

 

Vi är så nyfikna på att lära känna dig bättre. När började du arbeta inom skönhetsbranschen?


Det är svårt att säga exakt när jag började. Jag började med mindre jobb när jag gick på universitetet, runt 2009. Det var då jag började drömma om att bli en makeupartist. Det tog mig fram till 2014 innan jag började arbeta professionellt. Efter det har det varit mitt arbete på heltid. Förutom under delar av 2020 när pandemin bröt ut.

 


Malvina i en glittrig look


Vad är ditt bästa skönhetstips?


Jag tror att ett av de bästa skönhetstipsen är att böja dina fransar. Att öppna upp ögat med böjda fransar lyfter hela looken och får dig att se piggare och gladare ut! Även om jag går osminkad så ser jag alltid till att böja upp mina fransar. Min favorit är en curler från Surrat.

 Om du var en skönhetsprodukt – vad skulle du då vara?


Jag älskar den här frågan! Den är så gullig. Jag skulle isåfall vara ”Pat Mcgrath mothership subliminal palette”. Den ser lite tråkig ut (förutom det uppenbara blå nyansen) men när du lägger på ögonskuggorna får du en färgsprakande turkos, elektrisk kungsblå, en pigmentrik, silkeslen taupe, en transparent skimrig violett och pigmentrik guldig nyans. Det är fascinerande, precis som jag;) (jag hoppas att ni förstår skämtet)!


  Om Malvina var en skönhetsprodukt skulle hon vara en ögonskuggspalett från Pat McGrathHUR BEHÅLLER DU LUGNET UNDER PANDEMIN?

Vem har sagt att jag känner mig lugn! Det var många dagar när jag tappade all ork. Jag tappade bort både tiden och min motivation. Det tror jag alla gick igenom på ett eller annat sätt. Att se årstiderna ändras ute på gatan, men att jag fortfarande hade på mig samma pyjamas hela dagarna. MEN, det var ändå en välbehövlig paus från mitt vanliga liv och mina tidigare intensiva år. Så det blev bra ändå trots allt.

 

VILKEN ÄR DIN FAVORITPRODUKT FRÅN SWEED OCH VARFÖR? 

Jag älskar pennvässaren och mascaran. Förutom den fantastiska formulan är den unika mascaraborsten väldigt praktisk! Borsten når även de minsta fransarna utan risk för att mascaran kladdas ut på huden. Och naturligtvis är en av mina andra favoriter No-lash lash, de är som en dröm!


Malvina's favorit produkter från Sweed: Nikki No Lash-lash, Pen sharpener 2.0 & Lash Lift Mascara

Vi vet att skönhetbranschen är en stor i Rumänien med många duktiga makeup artister. Kan du berätta någonting om era rumänska skönhetsrutiner och vad som tilltalar dig?

I Rumänien är skönhetsintresset varierande. Det finns många olika stilar. Vissa kör till och med kombinationer mellan olika stilar. Min personliga stil är att jag jobbar med kvinnors naturliga skönhet. Jag försöker att utgå från det och lägga till något extra, lite som en sminkaccessoar. Jag tror på naturlig skönhet.

Vilket tips skulle du dig själv om du var tonåring på nytt?


Det bästa tipset hade i så fall varit att börja ta hand om min hy i en tidig ålder. Hålla den ren och skydda huden från UV strålar. Gör ingena drastiska ändringar, för trender kommer och går men vissa saker kan man inte ångra. Jag vill även passa på att berätta för unga kvinnor att skönhet är för alla och du ska aldrig trycka ner dig själv. Älska dig själv för den du är, hela livet!