Beauty insiders med Gabriella Elio

Beauty insiders är ett format där vi träffar några av världens mest berömda makeupartister som ofta ses använda Sweeds produkter. Vi är vana att beundra deras arbete på avstånd, men Beauty insiders tar dig med på en exklusiv intervju där vi får ta del av deras favoritprodukter och skönhetstips. 

Välkommen till vår franstastiska värld med Sweed - trevlig läsning!

 

Hur gör du för att behålla lugnet under den pågående pandemin

Jag är i Stockholm just nu och det är välsignelse att staden är omgiven av vatten och naturområden. Jag njuter verkligen av mina dagliga promenader här.


Bild från Gabriella's instagram, fotad på en av hennes dagliga promenader

Vad är ditt bästa skönhetstips?

Titta inte i spegeln mer än vad du behöver.

Hur lång tid lägger du på din skönhetsrutin varje morgon?

Det beror på vad jag ska göra. Om jag inte ska göra någonting speciellt så tar det ca tre minuter. Om jag ska ut en kväll eller har ett möte, så tar det ca 15 minuter.

Om du var en skönhetsprodukt - vad skulle du då vara? 

Jag skulle definitivt vara vårt fantastiska Eyelash growth serum. Jag ser mig själv som en positiv person med energi som smittar av sig på folk i min omgivning!

När känner du dig som mest åtråvärd? 

När det kommer till skönhet så är min stil väldigt klassisk och enkel. Jag tycker att en fin lätt solbränna med röda korta naglar, fönat hår och min Lash Lift -mascara får mig att känna mig redo för vad som helst.

För att komma in mer på detaljer skulle jag säga att jag skulle använda Sweed "Bright" ögonpennan på vattenlinjen för att se mer vaken och pigg ut eftersom det ger en illusion av större ögon och vår mjuka Dusty Brown ögonpenna utsuddad som en eyeliner. Jag bär alltid min Sisley no 11 Lip twist på mina läppar. Det är ett läppstift med mjuk och naturlig rosa ton. Sa jag att jag älskar att kombinera detta med ett par sexiga höga klackar och Baccarat -parfymen från Maison Francis Kurkdjian?
Några av gabriellas favoritprodukter

Vilken är din favoritprodukt från Sweed?

Vår Lash Lift mascara. Den är magisk! Det är som en kombination av push-up BH och Botox i samma förpackning, men för dina fransar. Den är helt fantastisk!!
 


 Köp vår Lash Lift Mascara här!

Vilket skönhetstips skulle du ge dig själv om du var tonåring igen? 

Åh herregud. Följ inte några skönhetstrender och håll dig borta från solstolen. Lär känna Gabriella mer genom att följa hennes arbete på Instagram här.