TEAM SWEED

Lär känna oss som jobbar på Sweed 
1. Varför Sweed?
2. Favoritprodukt från Sweed?


Richard
Styrelseordförande
 
1. Det jag främst tycker om med Sweed är det genuina engagemanget från vår grundare Gabriella och den äkthet, med vilken hon utan kompromisser, skapar fantastiska produkter grundat i hennes mångåriga erfarenhet som makeup-artist.

2. Vårt fransserum
Fredrika
Operativ chef

1. Det finns så mycket kärlek bakom Sweed och produkterna är av hög kvalitét! 

De genuina samarbetena med makeup-artister runt om i världen och den vårdande formulan i makeup-produkterna gör att Sweed blir mer än bara ett kosmetikamärke.

2. Lash Lift Mascara + Silk Kohl pennorna är fantastiska!
Maria
Influencer & Social Media Manager

1. Sweed har revolutionerat både frans- och makeup världen med veganska produkter av hög kvalitét. Jag blev väldigt inspirerad av företaget och därför var det självklart att jag ville vara en del av Sweeds fantastiska resa! 

2. Silk Kohl eye pencil - Bright

Mio
Social Media Manager

1. Vad älskar man inte med Sweed..? Grundat av en fantastisk kvinna (och en av mina äldsta vänner) erbjuder Sweed de bästa lösfransarna på marknaden, som dessutom är veganska. Jag har använt fransar sedan jag var 14 år och har varit vegetarian lika länge - och ni som vet hur gammal jag är vet att jag är ett proffs vid det här laget. 

2. Lash Lift Mascara & Dusty Brown-pennan 

Mike
Kundtjänst

1. Jag vill ge bästa service till de bästa kunderna - Sweedkunderna!

2. Pennvässaren!
Gabriella 
VD och grundare

1. För att Sweed höjer ditt lash-game likt ingen annan!

2. Det här är en hemsk fråga för mig. Det är som att fråga vilket av ens barn man gillar mest, haha! Jag älskar mina barn lika mycket ;) Måste jag välja så skulle jag säga vårt fransserum och mascara.
Martin 
Art Director

1. Innan Sweed fanns var lösfransmarknaden
så oinspirerande, men det ändrade Sweed på! De ville sticka ut - och jag ville vara med på resan.

2. Nikki No Lash-lash


Vi använder cookies som du enkelt kan anpassa eller inaktivera som du vill i administratören. Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.

Integritetspolicy
Pre-loader