OM SWEED

SWEED LASHES

Sweeds vision är att erbjuda de bästa frans produkterna i världen. 

Fjäderlätta att bära. Att applicera lösfransar har aldrig varit enklare.Sweed erbjuder de absolut vackraste och mest naturliga lösfransarna du kan hitta med vår kända oslagbara toppkvalitet.Tillsammans med professionella makeup artister och Sweed användare leder vi vägen till att förändra hur lösfransar bärs och används idag.En röda mattan look är aldrig komplett utan ett par oslagbara Sweed Lashes!

 

HUR ALLTING BÖRJADE

Gabriella Elio gjorde en prao när hon var 15 år i en populär sminkbutik och blev efter praktiken tillfrågad att stanna kvar och jobba vidare.

Det var kärlek vid första ögonkastet och hon kände genast att arbeta inom skönhet var hennes kall i livet. Hon arbetade hårt för att lära sig allt som gick att lära sig om skönhet och kände en enorm tillfredsställelse av att få kvinnor att känna sig vackrare med små enkla knep som framhäver varje persons bästa sidor.

Efter flera års arbete som makeup artist kände Gabriella att det saknades ett komplett lösfrans varumärke som höll en jämn kvalitet och som var enkla att använda. Efter flera år av noggrann efterforskning bestämde sig Gabriella för att designa en egen kollektion av lösfransar. Hennes mål var att ta fram fransar som såg väldigt naturliga ut och som man kunde bära en vanlig dag på kontoret, utan att någon skulle märka att du hade på dig lösfransar.

2015 lanserades Sweed på Åhléns City i Stockholm och hade på mindre än 2år över 600 återförsäljare såsom H&M, Kicks, Åhléns, Vita runt om i hela Skandinavien.

Idag kan du hitta Sweed i olika länder hos många av världens mest exklusiva varuhus såsom Harrods, Harvey Nichols och Galerie La Fayette för att nämna några.

Våra fransar används dagligen av världens bästa makeup artister, och bärs flitigt av celebriteter och kungligheter.

ATT APPLICERA LÖSFRANSAR HAR ALDRIG VARIT ENKLARE

Sweed Lashes har ett speciellt designat och framtaget band av genomskinlig bomull som gör fransen flexibel och enkel att använda av såväl proffs som nybörjare.Tack vare hur fjäderlätta Sweed Lashes är så känner du inte ens att du har på dig nåt på ögonen.Alla våra lösfransar är handgjorda av högsta kvalitet och går att återanvändas upp till 10 gånger.

Vårat mål är att erbjuda lösfransar till varje person och tillfälle. Vi har ett brett sortiment av svarta, bruna och blonda fransar. Sweed erbjuder klassiska strips, 3D, cluster, individuella lösfransar och andra special produkter kring fransar. Vi är ett djurvänligt och veganskt varumärke.

 

 STORYN BAKOM NAMNET SWEED OCH DEN IKONISKA BLÅ ASKEN

Namnet Sweed är en lekfull kombination av Sweden och sweet (som betyder sött på engelska) i ett ord. Gabriella ville hylla sitt hemland Sverige och den runda boxen får en att tänka på sötsaker och macarons. Hon har alltid älskat hur glad och lugn hon blir av just den blå nyansen som Riva båtarna har och som också får en att tänka på det turkosa vattnet i medelhavet. Inspirationen till den runda formen kom från lyxiga runda puderdosor från en annan tid och macarons.

Det tog Gabriella 2-3 år att hitta någon som kunde ta fram den ikoniska runda asken eftersom det var en ny innovation som inte existerade på marknaden ännu. Gabriella var besatt av idén att boxen absolut behövde ha en rund form. Alla andra fransar där ute var förpackade i en fyrkantig ask. Sweeds kvalité och design är väldigt annorlunda mot allt annat som finns där ute, och därför var det viktigt för henne att förpackningen skulle sticka ut och vara helt unik.

För Sweed är hållbarhet viktigt och våra fransar går att återanvända över 10 gånger. Du kan förvara dina fransar i den återvinningsbara Sweed asken mellan användningstillfällena.

MAKEUP ARTISTER VÄLJER SWEED

Sweeds grundare är makeup artist - och vår inspiration kommer från alla makeup artister där ute som använder varumärket dagligen. Vi vet hur otroligt viktigt det är med kvalité och produkter som presenterar på toppnivå när du står inför ett viktigt jobb som att förbereda en prinsessa inför hennes kungliga bröllop eller en stjärna inför röda mattan. Som makeup artist kräver man högsta kvalité och att en produkt verkligen levererar.

Sweed är många makeup artisters hemliga vapen inför alla röda mattan sminkningar. Sweed är ledande i kategorin med nya innovativa produkter för fransar tack vare Gabriella och hennes makeup artist kollegor runt om i världen. Vi samarbetar med olika makeup artister som Nikki Wolff, Linda Hallberg och Ida Ekman för att erbjuda er innovativa och lekfulla produkter med otrolig kvalitet.

ÄR DU MAKE UP ARTIST?

Vi vet hur mycket fransar som används när du är ute och sminkar. För att stötta dig som arbetar eller utbildar dig till makeup artist kan du ansöka om din personliga rabattkod här.

Tack för all kärlek och stöd!!

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

Pre-loader