FAQ

Vad är unikt med Sweed Lashes?

Sweed är skapat av den professionella makeup-artisten Gabriella Elio och alla produkter är noga utvalda för att ge dig den bästa upplevelsen och resultatet. Alla fransarna är gjorda av högsta kvalitet och är mycket lätta att applicera tack vare det flexibla bomullsbandet.

Vad betyder namnet Sweed?

Sweed är en lekfull kombination av Sverige och söt i ett ord. Gabriella (grundaren) ville hedra sitt land Sverige och den ikoniska blå boxen påminner dig om godis och makarons. Läs mer om det här

är produkterna från sweed lashes CRUELTY FREE?

Ja, vi är helt Veganska & Cruelty free. Våra fransar är bara skapade med syntetiska blandade fibrer eller steriliserat människohår. Ingen produkt skapas av eller testas på djur!

Vilka ögonfransar passar mig bäst?

Vi erbjuder virtuell konsultation via Instagram. DM:a oss ett foto av dig och låt oss hjälpa dig att hitta de bästa fransarna för din ögonform.

ERBJUDER Sweed Rabatt för makeup artister?

Ja. Vi vet hur hårt du som make up artist jobbar och det är därför vi erbjuder en professionell mua-rabatt. Rabatten som erbjuds är 30%. Ansök här. Efter godkännande kommer du få ett e-postmeddelande som bekräftar din ansökningsstatus med din egen unika rabattkod.

Hur länge är rabattkoden giltig?
I 24 månader! Vi rekommenderar att du ansöker igen när rabatten går ut.

Hur många gånger kan jag använda fransarna?

Du kan använda fransarna över tio gånger. Håll dem bara rena efter varje användning så håller de sig fantastiskt.
För att hålla dem rena, dra försiktigt av fransarna från ögonens yttre hörn efter att ha använt dem. Skala försiktigt bort limmet som sitter fast vid bandet. Förvara dem i vår vackra låda tills nästa användning.
Fransarna ska inte komma i kontakt med vatten eller sminkborttagare.

Vilka leveranstider har ni?

  • Frakt inom Sverige tar 1 till 3 arbetsdagar
  • Gratis leverans vid beställningar över 300 kr

VILKA BETALNINGSMETODER KAN JAG ANVÄNDA?

  • Sweed accepterar följande betalningsmetoder: Paypal, Visa, Mastercard och American express. Hela beloppet kommer att debiteras på leveransdatumet (dvs när paketet skickas)
  • PayPal: Handla enkelt online utan att behöva ange dina kreditkortsuppgifter på webbplatsen. Ditt konto debiteras när beställningen är klar. För att registrera dig för ett PayPal-konto, besök webbplatsen paypal.com.
Läs mer här

hur går det till vid byte, retur och återbetalning?

Under 14 dagar efter leveransen av din beställning kan du begära byte eller återbetalning av artiklar, som du måste returnera till oss i oanvänt skick tillsammans med originalfakturan. Returer accepteras endast om etiketter och originalförpackningar är helt intakta. Sweed lashes online store accepterar inte returer där etiketter har tagits bort. Du är ansvarig för frakt av returföremål tillbaka till Sweed's online-butik. Föremål som tappats bort vid transport kommer inte att kompenseras. Fraktkostnader för returnerade varor sker på kundens bekostnad. Återbetalningar för returvaror kommer att göras inom två veckor efter att produkten returnerats till den ursprungliga köparens kreditkort. Observera att ytterligare tullar och / eller skatter inte återbetalas. Inte heller kommer fraktkostnader. För länder inom eu ingår moms i återbetalningen. Alla utbyten är beroende av tillgänglighet. Felaktiga artiklar kommer att ersättas av samma typ av produkt, beroende på tillgänglighet. Återbetalningar för felaktiga föremål kan göras inom 14-dagars perioden efter leverans.

Vänligen skicka e-post till info@sweedlashes.com för att begära ett formulär för återlämnande.

HUR FUNGERAR VÅRT SERUM?

Vårt ögonfransserum innehåller en mycket effektiv blandning av aktiva ingredienser som främjar längre och friskare fransar. Genom att använda serumet blir fransarna som växer ut efter användning starkare och är mindre benägna att falla av eller skadas. Du kommer att märka en ändring inom 4-6 veckor när serumet används korrekt. Applicera en serumet tunnt längs den övre fransraden en gång om dagen, helst 1 timme innan du sover.

Dessutom är denna produkt naturligtvis VEGANSK precis som alla våra andra produkter.

Är serumet säkert att använda vid graviditet eller amning?

Vårt serum är säkert att använda på huden och ögonen på vuxna och är därmed också säkert att använda under graviditet eller amning. Vi rekommenderar dock att du konsulterar din läkare innan du använder några serum.

HUR LÄNGe MÅSTE JAG ANVÄNDA SWEED'S FRANSSERUM INNAN jag ser resultat?

Du kommer att märka av längre och friskare fransar på 4-6 veckor med vår mycket effektiva blandning av aktiva ingredienser. Vi rekommenderar att du fortsätter att använda produkten i 8 veckor.

KAN SWEEDS SERUM ANVÄNDAS PÅ ÖGONBRYN?

Ja, självklart. Applicera bara serumet på de områden där du önskar tillväxt.

KAN JAG ANVÄNDA SMINK NÄR JAG ANVÄNDER SERUMET?

Ja, du kan fortsätta att använda smink när du använder vårt serum. Smink bör dock tas bort innan serum appliceras.

VAD GÖR JAG OM SERUMET KOMMER I ÖGONEN?

Ingredienserna i serumet är säkra, men om serumet kommer i kontakt med dina ögon, skölj dina ögon noggrant med mycket vatten. Kom ihåg att du bara behöver en liten mängd serum för att det ska ge effekt, så försök att inte använda för mycket produkt.

Passar serumet för känslig hy?

Ingredienserna i fransserumet är alla veganska, utan hormoner och är noggrant valda. Serumet är säkert för hud och ögon. Men som med alla kosmetiska produkter kan olika individer vara intoleranta eller allergiska mot en eller flera ingredienser. Avbryt användningen av produkten om du upplever obehag eller känner av en allergisk reaktion. Om du vet att du är känslig eller allergisk mot någon av ingredienserna rekommenderar vi att du inte använder produkten.

Vi använder cookies som du enkelt kan anpassa eller inaktivera som du vill i administratören. Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.

Integritetspolicy
Pre-loader